Van valaki, akinek elmúlt a fülcsengés valamilyen kezelés következtében?
Figyelt kérdés
Kb. November óta egyre erősödik, azóta csak értágítókat szedek orvosi rendelvényre, de hatása semmi. A vérnyomásom teljesen normális, direkt emiatt vetettek velem vérnyomás mérőt.
A baj az, hogy nem hogy nem szűnik, inkább egyre erősödik
2018. jan. 25. 15:00
1/10 A kérdező kommentje:
48/f
2018. jan. 25. 15:01
2/10 anonim válasza:
Talán inkább forduljon akkor rendes ORL osztályra mert az nem fog el múlni.
Nekem is volt fül műtétem amit nem végezhetett el egy fül orvos hanem csak Professzor.
24.No
3/10 A kérdező kommentje:
Infúziót ajánlanak ami egy hétig tart minden nap, S utána talán fél évig ok
2018. jan. 27. 16:42
4/10 anonim válasza:
Kamu nem lesz jobb az infúziótól sem. El kell fogadni, tinnitus.
5/10 anonim válasza:
Nekem fekvés közben jön elő. Én nyak tornát szoktam csinálni napi 3x, mert kiderült a csigolyáim rosszak. Nem tudom voltál nyaki röntgenen?
6/10 anonim válasza:
Fogadd el az infúziót. Ha a füled nem is fog változni, legalább az agyadban a kis ereket átmossa. Veszítenivalód meg nincsen.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
Volt nyaki röntgen, nincs baj, bár még csak a háziorvos látta a leletet, a fül-orr gégész csak szerdán jön. Nyaki kisebb ropogás szokott lenni
2018. febr. 4. 14:23
9/10 anonim válasza:
Nekem is zúg, kb másfél éve. Nem tudom, miért jött elő. Mondjuk nekem a nyaki lordosis ki van egyenesedve. A stresszhelyzetek csökkenésével nekem egy fokkal halkabb lett + megszokom már. 20L
10/10 anonim válasza:
Helló, évek óta van nekem végigjártam az összes lehetőséget. Nagyon sok mindentől lehet, a pontos okot nem szokták tudni megmondani. Érdemes a stresszt kerülni, és egészségesen élni. Az értágítók az esetek nagy részében hatástalanok. Ha mégis használ szerencséd van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!