Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja megfáztam és szedtem rá frocid soltabot de nem múlt el. Kb 2-3 hétre rá elmentem a dokihoz aki mamdulagyulladást mondott és adott doxyciclint de erre sem múlt el. Sőt a gyógyszer szedése közben is szarul voltam csak akkor már nem fájl a torkom csak kapart és fájt közben a fülem is ami elmúlt. A gyógyszer után egy napig kb jól voltam és aztán megint szarul csak akkor már a fejem is fájt egy napig és kapart a torkom ami meg most is. És egy két helyen faj a nyirokcsomom is ha megnyomom. Elkezdtem szedni c vitamint és 3 napja echinacia cseppet is. Mondhatni mostmár jobban vagyok mint pár nappal ezelőtt. Csak kapar még a torkom és egy kicsit fáj egy két helyen a nyirokcsomóm nyomásra. Mikor ez végre elmúlni?2018. jan. 18. 18:50
1/3 A kérdező kommentje:
Pls valaki?!
2018. jan. 18. 19:04
2/3 anonim válasza:
Mely testtájon érzékeny a nyirokcsomó?
Javaslom a témához hallgasd meg ezt a videót, szerintem sok kérdésedre választ kapsz.
https://www.youtube.com/watch?v=K1LFQmuad_8
Írj majd!
3/3 A kérdező kommentje:
Nyaki részen. Áll alatt
2018. jan. 18. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!