Szomjhalál milyen kínokkal jár, fájdalmas?

Nem feltétlenül fájdalmas, extrém esetben megtörténhet, hogy valaki direkt meg tudja oldani, hogy szomjan haljon, bár ez persze elég ritka. Nagyon elszánt emberek képesek napokig nem enni és nem inni s itt már könnyen át lehet csúszni abba a fázisba, amikor már nem érez az ember szomjúságot, ami nagy baj, mert szinte észrevétlenül belehal. Legalábbis is ezt olvastam.
Normális esetben direkt nem hal szomjan az ember, mert a szomjúság igen nagy úr, bármilyen elhatározása is volt, azt felülírja ez a roppant alapvető, kínzó igény. De hogy konkrétan mit él át... Meg kéne kérdezni azokat, akik valamilyen okból 1-2 napig nem ittak. Én sokszor iszonyúan szomjazom néhány óra után is, hosszan sosem tudnám kipróbálni. De ez nem fájdalom, csak szomjúság, nem tudom máshogy mondani, kellemetlen, de nem fáj és semmi másra nem hasonlít.
A szervezet kiszáradásának érzetéről nem tudom, milyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!