Miért van egy fájdalmas csomó a hónaljamban?
Tudom, hogy a megnagyobbodott nyirokcsomó daganat jele is lehet, ezért ijedtem meg. Az állkapcsom alatt több babnyi nagyságú nyirokcsomó van, melyek évek óta olyan állapotban vannak, megfázáskor megdagadnak, de utána visszaállnak a "normális" babnyi méretre, fül-orr-gégész szerint korábbi légúti betegség maradványa lehet.
Viszont a hónaljamban még nem volt, 3-4 napja jött ki. Nem a bőrhöz közeli, ami ugyebár irritáció esetén szokott fellépni, hanem elég mélyen van, fájt a karom, és úgy bukkantam rá...
Ironikus, hogy pont a múlt héten voltam vérvételen, az orvos szerint minden stimmel, bár a limfocitaszámom 41% (az valamiért mindig ennyi), és pont a vérvétel után kezdett el fájni a hónaljam, így az orvosnak még nem mutattam meg.
ha tényleg daganat, és az orvos nem kért tumormarkereket a labortól, nem biztos, hogy észre fogja venni.
Ha aggaszt, ne itt várj megnyugtatást, mert akik itt megnyugtatnak, nem lesznek ott a temetéseden, ha mégse volt igazuk. menj orvoshoz!
Ha nem múlik el, elmegyek orvoshoz.
Egyébként a hónaljamban lévő csomó egy nagyobb borsónyi, és 17 éves fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!