Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bulimiától " elromolhat" a...

Bulimiától " elromolhat" a gégefő, gége?

Figyelt kérdés

Körülbelül 5 éve vagyok bulimiás.

Nem hánytatom magam minden nap, de van amikor naponta többször is.

Ne ítéljetek meg ezért (nem kell komment, hogy ne, meg hogy sz.r, tudom hogy bulimia ill. Tudom a velejáró következményeket.)

Dolgozom, ill. Eléggé sokminden van a magánéletemben.

Tegnap pl. Csal úgy elkezdtem csuklani, pedig nem is vettem akkora mély lélegzetet. (Evi ketszer, ha csuklok) kb. 10 perc volt, mire elmúlt. Lefekvés elott volt, azért voltam merges.

Az előbb is "hukkoltam" (egy darab csuklas, vagyis ertitek) és nagyon fájt a gyomromnál...

Refluxom van kb. 2 éve.

A kérdés arra irányulna, hogy a garatnál, ill. A gégefedőnél lehet baj?

Vagy csak véletlen volt a tegnapi csuklas szerintetek meg a mai?

Gyakran érze., hogy pl. Félrenyelek (most náthas vagyok, léböjtot tartottam ma hogy gyogyuljak, viz udito, igy ennyi, de vettem be coldrexet es majdnem felrenyeltem.

Vagy pl. Ami altalanos: nyugtato kapszulat szedek alvashoz (macskagyoker kapszula) szetragom, de ott is vokt, hogy majdnem felrenyeltem. Kb. 2 honapja eszleltem ezt a felrenyelesi problemat...

Elcs-szodhet a gege, garat igy nagyon?

Marmint olvastam forumot, hogy van aki 10 eve bulimias, de semmi baja a refluxon kivul; mas 3 eve, de pl. Tropara mentek a fogai stb.

A net a torok kornyeki gondokrol csak ennyit irt:

Hangszalakkal lehetnek gondok

Reflux

Meg torokfajdalom

Angolul is rakerestem de semmi..

Jelentkezhez ilyesmi gond ha 5 eve van bulimiam?

23/l

2018. jan. 10. 00:04
 1/7 A kérdező kommentje:

Foleg olyan emberek segitseget kernem, akiknek ilyen gondjuk van!

Ítélkezo kommentekre semmi szuksegem...

2018. jan. 10. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen. A gyomorsavnak nem kéne olyan gyakran feljönni oda, az elég durva cucc.

Nem csak a torkodat, de a fogaidat is tönkre teszi.

2018. jan. 10. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, elég szépen elcs*sződhet így a gégéd, 5 év az elég sok plusz még refluxos is vagy, szóval.
2018. jan. 10. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen sajnos.Bulimia még rosszabb egy fokkal mintha simán éhezteténd magad.Mert szép lassan minden károsítani fog a gyomorsav :S
2018. jan. 10. 00:32
 5/7 anonim válasza:

Szia

Én is Bulimiás vagyok

Ha gondolod írj

2018. jan. 10. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, és szép kis rákot is kaphatsz.

A fogaidat meg RENDSZERESEN nézesd legalább félévente, hogy ne törjenek szarrá a saverózió miatt!

2018. jan. 10. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok bulimiás, de nem ítéllek el. Igen, elromolhat a gégefő + a sav szétmarja a nyelőcsövedet, gégédet + tönkreteszi a fogaidat + gégerákot is kaphatsz. Szerintem ne a gyakorin bogarássz, hanem menj el egy pszichológushoz.
2018. jan. 10. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!