Nagyobb baj lehet? Rák? Valaki?
Már egy ideje van egy olyan gondom, hogy folyamatosan be van dugulva az orrom. Pedig nem vagyok megfázva. Ez a dugulás inkább csak estefele tűnuk fel. Meg néha úgy érzem (lehet, hogy ezt csak beleképzelem magamnak a helyzetbe), hogy szinte nem kapok levegőt. Pedig kapok. Meg van amikor fáj a gerincem és a bordáim környékén. Meg mintha levegőt nyelnék és így morog a gyomrom (remélem a gyomrom) és teljesen akaratom ellemére. Ja és rendesen nyelni sem tudom. Mintha lenne egy fal a torkomba de csak egy kicsit enged át a nyálból. Köszi mindenkinek előre is a választ.
(Az uttóbival már voltam orvosnál nem csináltak vele semmit)
Fül-orr-gégészetre menj el, valami idült probléma lehet, visszamaradt egy előző betegségből, lehet orrmandula, de lehet eddig fel nem derített allergia is. Ez a gyomormorgás ez nem kapcsolódik ide, csak annyira aggódsz, hogy már rémeket látsz :)
Én is voltam ilyen állapotban, kimosták az arcüregem, meg felírtak valamit, hogy az orrmandulám ne dagadjon, és megoldódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!