Hiperhidrózisra mi a megoldás?
Rettentően unom már. Tenyeremről talpamról SZAKAD a víz, hónaljra bevált a Solutico Antisudorica, de az előbbi két területre egyáltalán nem használ. Most hogy kicsit melegebb van, egy vékonyabb télikabátban és alatta egy szál pólóban úgy megizzadt a hátam és a mellkasom, hogy esély nem lett volna hogyha mondjuk le kell vetkőznöm, le merjem venni a kabátot...Az arcomról is ömlött a víz...Egyszerűen így nem lehet élni!!!MI a fenét kezdjek ezzel?TUdom, tenyérre talpra ott a botox, ami vagy használ, vagy nem de a testem összes többi részével mégis mit kezdjek?!
A műtétről azt mondják nagyon kockázatos, és aztán áttevődik más területre az izzadás(nekem nem tud hova, mert mindenem izzad, de valóban a tenyér és talp a legzavaróbb)
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a mai világban nem lehet erre egy normális megoldást találni...Nincs pajzsmirigy túlműködésem, ami ezt kiválthatná. Próbáltam az iontoforézist, Odaban-t, zsálya és mindenféle izzadásgátló teát...mind olyan volt, mint halottnak a csók...Dekoratív fiatal lányként azzal küzdök gyerekkorom óta, hogy izzadok, mint egy ló, komolyan nem hiszem el, hogy nincs segítség...
Ezt találtam, hátha van benne valami új:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!