Akinek hosszú körme van, az hogy mossa meg a fenekét?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 20:53
11/14 anonim válasza:
9-es
Az orrtúrás biztos, hogy kevésbé hatékony! Továbbá ökölbe sem tudod szorítani a kezedet.
12/14 anonim válasza:
Nem macerás. Próbáld ki akkor, ha ennyire nem hiszed el.
# 11 Orrot túrni nem szoktam. Egyébként szerintem pont, hogy hosszabb körömmel könnyebben el lehetne érni az orr hátsó részét is.
Ökölbe szorítani viszont tényleg nem lehet a kezet, legalábbis nem annyira, hogy meg tudd feszíteni az izmaidat, de szerintem ez kevés lányt érdekel.
13/14 anonim válasza:
Ja, hat ha te furdesnel nyulkalsz a seggedbe, akkor valoban nehez megoldani hegyes kormokkel a seggmosast.
14/14 anonim válasza:
fölhúz egy gumikesztyűt, amit még fel is tölt nagynyomású vízzel. vagy pedig megkéri egy barátnőjét, ha annak rövid a körme, hogy legyen szíves alulról megkapargatni, ami odaszáradt, odaragadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!