Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tényleg annyira káros a...

Tényleg annyira káros a telefon melletti alvás?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja ezért nem tudom ki aludni magam és karikásak a szemeim... csakhogy nem tudok aludni nélküle ugyanis van egy nagy párnám rajta pedig a kispárna. A kispárna alatt pedig telefon tehát pár centi a rés a telefon meg a fülem között ugyanis a fulemnel a hangszórója van mert úgy alszok el, hogy hallgatom a Horváth Tomit. Meg ha szól az ebreszto biztos ki nem kelek azért az ágyból hogy kinyomjam sokkal egyszerűbb ha csak kiveszem a fejem alól. Ezt tényleg fejezzem be?

17/l

2017. dec. 29. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Fejezd be. Ne a telefonból hallgasd Horváth Tomit, biztos van más módja is. És egy ébresztőóra sem nagy befektetés, azt is biztos le tudod tenni valahova, ahol eléred. De inkább a reggeli rögtön kimászás az ágyból, mint egy agydaganat, nem?
2017. dec. 29. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mivel hallgassak zenét? Évek óta így alszom...
2017. dec. 29. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Oké hogy zenére alszol el, de szerintem ez már túlzás. Meg hát az ébresztő is oké hogy melletted van és nem akarsz azért kimászni az ágyadból, de ez könnyű ok arra hogy elaludj. Másik probléma az hogy a telefont tilos így tartani alvás közbe, igaz ez csak akkor gond ha közbe töltés alatt áll, de alapból melegszik, puha felületen van, nem tud szellőzni és akár gyulladhat is! Ha nem akarsz arra kelni hogy lángolsz akkor javaslom tedd az ágyad mellé éjjeli szekrényre, vagy valahova máshova. Ha zenét hallgatsz kis hangszóró is bőven elegendő erre.

Meg alapból sugárzás közelében vagy ami szintén nem tesz jót, meg ugye még az ágyadba is a képernyőt bámulod ami szintén nem egészséges.

2017. dec. 29. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! En is hasonloan alszom. Egeszen pontosan elalvashoz nezek valamit kekfeny szurovel (sajnos mashogy nem tudok elaludni). Altalaban vmi szamomra kevesbe erdekeset (pl. termeszetfilm) Viszont amint vege annak a resznek, a telefon azonnal lezar, es teljesen sotet lesz.

Azt gondolom, hogy ez igy se art se hasznal.

Regen viszont volt hogy egesz ejjel ment valami, es borzasztoan keltem masnap.

Egy masik idoszakomban konyvet olvastam lefekves elott, talan az volt a legjobb, de ezek mind idoszakosak.

Amugy azt sem gondolom, hogy ez a sok elektromos kutyu jot tenne nekunk, akar pihenesileg vagy egyebkent, de mar annyira hozzaszoktam, hogy nagyon igyekeznem kell, hogy minel kevesebb dologhoz kelljen a haloszobaban hasznalnom.

2017. dec. 29. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
És akkor egész éjjel szól ez a nem tudom kicsoda a párna alatt? Nem csoda, hogy karikásak a szemeid.
2017. dec. 29. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!