Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tanácsolnátok, ha elmegy...

Mit tanácsolnátok, ha elmegy az életkedvem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen évről évre romlik az életem , legalábbis úgy érzem . Fogalmam sincs mitől , lehet mert teljesen magányosnak érzem magam és már belefáradtam , és nincs miért élnem ... Ti mit tanácsolnátok ?
2017. dec. 28. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Találj kihívásokat az életben, amiket saját magad miatt szeretnél elérni. Életcél nélkül nincs semmi értelme az életednek, de az nem normális gondolkodás, hogy emiatt depressziós leszel vagy öngyilkos (remélem meg se fordult a fejedben) Én például bármilyen sportot javaslok amit szívesen gyakorolnál. Nem az számít hogy mások mit teljesítenek. Csak magaddal versenyezz, hogy egyre jobb legyél. Én például biciklizni szoktam és heti 10 km-el növeltem a túráim hosszát. 2 hónap múlva már 200 km-t letekertem egy nap alatt és még többet is le tudtam volna, de azt majd tavasszal próbálom meg.
2017. dec. 28. 18:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt fogom én tenni , de szüleim is állandóan veszekednek , úgy felkavar és ettől teljes ideges leszek .. Nem akarom megbántani őket meg semmi , de ez már több a soknál
2017. dec. 28. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs miért élned?

Nagy igazság, hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen, és emellett az is, hogy minden életnek van értelme. A helyzet az, hogy garantálom neked, vannak jópáran, talán milliók, akik rosszabb életet kaptak mint a tiéd.

Az én szüleim is veszekedtek, amíg egyikük meg nem halt, vajon melyik időszak volt a jobb? Sokszor hallanám még veszekedni őket...

A lényeg az, hogy mindíg legyen célod, a stressz meg a többi csak akkor emészthet fel, ha hagyod.

2017. dec. 30. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!