Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nincsen életkedvem?

Miért nincsen életkedvem?

Figyelt kérdés

Mi történik velem? Nincsen semmi szomorúság az életembe ,mégis annyira kevert vagyok,nincs kedvem semmire,nem hat meg semmise,rosszul telnek a napjaim,nincs kedvem dolgozni,csak azt szeretném,hogy feküdjek az ágyban .

Mit tegyek?

2014. júl. 21. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Erőltesd meg magad és kelj ki az ágyból. Szervezz programot, menj emberek közé, vagy ami még jobb, kezdj el sportolni. Kezdetben nagyon nehéz lesz, nemrég átéltem én is, de ha kitartasz, gyorsan javul, Vigyél magaddal barátot/barátnőt, aki tartja benned a lelked, és megmondja az igazat. Olyan embert válassz, aki előtt nem akarsz szégyenben maradni, ez motivál arra, hogy ne lógd el a programokat.

Sokat segíthet, ha a hozzád közel állóknak beszélsz erről,és elmondod nekik a céljaidat, így ők támogatni fognak, te pedig nem akarsz majd csalódást okozni nekik, megteszel mindent, amit ígérsz.

Keress valamit, ami motivál, nem lesz könnyű, de ha tényleg zavar ez a helyzet, akkor nem tehetsz mást, mint segítesz magadon :)

2014. júl. 23. 11:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Ilyen emberekkel vagyok körülvéve folyton.,de úgyis kibújok...nincs kedvem ,lemondom.sportolni szoktam,tornászom,futok néha.de nem boldogít.az ágyból minden reggel kikelek,nagyon nehezen és elmegyek dolgozni.olyan szinten nem tudok felkelni,hogy az utolsó 5percig is alszom,utána 5perc alatt pontosan ,felöltözöm...szóval nem is nézek túl jól ki egész nap emiatt.legszívesebben aludnék vagy csak simán semmit tennék,pedig nem vagyok lusta..azt hiszem.egyszerűen nincs kedvem,eszméletlenül nehezemre esik,főleg ha a főnököm kitalál valami plusz feladatot aznapra..akkor kikészülök
2014. júl. 23. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!