Segítség!? Az egyik fülemben olyan érzésem van mintha egy "pillangó repdesne"! Mitől lehet?
Kb 1/2 órája tart, néha abbamarad 10-15 mp-re utána megint elkezdődik....tök idegesítő!
Kitisztítottam fülpálcikával (mindig rendszeresen tisztítom), próbáltam az egyik tenyeremet rátenni és pumpálni, nyitogattam a számat, de semmi....
Valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet?
Olyan érzés, mielőtt az ember elájulna, fülzúgás de mégsem... nem érzem magam rosszul, gyengének sem (mint aki el akarna ájulni), többször felkeltem és megmozgattam magam, hátha a vérkeringés de nem....
Érdekes én nekem hónapokig fájt a fejem, valamikor már ajtóhoz csapkodtam, azt hittem biztos agydaganat és közel 5 éve mégis itt vagyok. Én is hipochonder voltam rengeteg ideig, de aztán mindig valahogy leállítottam magam és megnyugodtam. Az a helyzet, hogy sokan az interneten diagnosztizálják az agydaganatot és társait, és sokan erre rásegítenek... -.-
Ez a helyzet nem beképzelés, de mi a pics@nak kell rögtön futni a füll or gégészetre? ilyen esetben menjen le háziorvoshoz, aztán az ad valami cuccost, aztán 1 nap és lehet elmúlik. Én nekem is volt ilyen a fülemmel, kezelgettem itthon és kiderült kicsit huzatot kaptam és nem rohantam agymenéssel a fül orr gégészetre, tudva hogy milyen a mai állami ellátás...
az olyan hsz írókat, akik meg olyanokat írnak be 15 éves gyereknek, hogy lehet azért nem hízol mert rákos vagy, közbe 10-ből 6 gyerek azért nem hízik, mert fiatal és ilyen korban nem lehet meghízni egyszerűen a másik 4 meg kövér. lekapcsoltatnám az internetét!
A mai hipochondria 70-80%-ban az internetnek köszönhető.
Persze, ha nem bírja elviselni a fájdalmat menjen orvoshoz, de én minden esetben megpróbálok valami könnyebb módszert, lehet csak enyhe megfázás vagy valami... Aztán 1-2 nap után nem múlik megyek orvoshoz.
Az alábbi fenti írást inkább más esetekre írtam, mert már a faxom ki van, hogy egyesek belebeszénlek az embereknek, hogy biztos valami súlyos bajod van és rohanj az orvoshoz...
Issttenem, csooodáááss érzéééss...
(Most jöttem meg a fül orr gégészetről....)
kimosták a fülemet :)))) juj, de jó, nincs az a hülye érzés, mintha valami remegne a fülembe, vagy bele akarna mászni... (bocsi most egy kicsit örülök magamnak :) már annyira zavaró volt a dolog, plusz kezdtem nem hallani semmit sem arra a fülemre... (be fogok szerezni egy fecskendőt ilyen esetekre :)))
Akkor reagálnék:
"Csak akkor kell menni dokihoz, ha jópár napon belül nem múlik."
Ez így igaz, csak ma már csütörtök van... péntekre nem hiszem adnak időpontot és akkor ott lett volna a szombat, vasárnap, hétfőn tuti tele lett volna a rendelő, és biztos 8x sírógörcsrohamot kaptam volna..
Háziorvos? Pf... inkább ne menjünk bele...
"Érdekes én nekem hónapokig fájt a fejem, valamikor már ajtóhoz csapkodtam, azt hittem biztos agydaganat és közel 5 éve mégis itt vagyok."
Nekem is volt kb 1 éve iszonyatos fejfájásom - éjszaka ébredtem fel arra, és még hánytam is, plusz rázott a hideg is, közben vicces de izzadtam is - mégsem hívtam ki az ügyeletet, mert minden mozdulattól elkezdett lüktetni a fejem; bár kíváncsi lettem volna arra, hogy az mitől lehetett... aztán fél évvel ezelőtt reggel úgy begörcsölt / fájt a hasam, hogy le kellett feküdnöm a padlóra (még jó hogy otthon voltam), kínomban már a parkettát kapartam, sehogy sem volt jó, végigszenvedtem 2 órát, majd lassan "rendbejött"... (hát nem fogok egyhamar szülni az biztos :))))
Szóval nem vagyok egy hipohonder és kényeskedő, de ez tényleg iszonyatosan zavart... brrrr... még mindig kiráz a hideg ha belegondolok...
Köszi azért még egyszer mindenkinek....
12:38!
te normális vagy, ne haragudj?
a kérdezőnek egyértelműen idegen test (zsírdugó vagy egyéb) volt a fülében és ne menjen ezzel orvoshoz, mert minek orvoshoz rohangálni? tapasztalatból mondom, hogy ha halogatta volna, mondván, minek hipochonderkedni, akkor 1 hét múlva konkrétan nem hallott volna arra a fülére.
ja és ha megbocsátasz, most indulok a nőgyógyászhoz műtét utáni kontrollra, de végülis tojjam le, nem igaz? "legfeljebb" annyit kockáztatok, hogy a büdös életbe nem lehet gyerekem, de mit számít az...
Jólvan így azért másabb, hogy volt benne valami...
De akkor is kiállok az agydaganatos és egyéb beképzelt ökörségek mellett, hogy NEM KELL azonnal orvoshoz rohanni!! Én 2 hónapja nehezen lélegzek, de tudom, hogy amiatt van, hogy pánikbeteg vagyok! Majd elmúlik! Mint egyéb sok más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!