Segítség!? Az egyik fülemben olyan érzésem van mintha egy "pillangó repdesne"! Mitől lehet?
Kb 1/2 órája tart, néha abbamarad 10-15 mp-re utána megint elkezdődik....tök idegesítő!
Kitisztítottam fülpálcikával (mindig rendszeresen tisztítom), próbáltam az egyik tenyeremet rátenni és pumpálni, nyitogattam a számat, de semmi....
Valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet?
Olyan érzés, mielőtt az ember elájulna, fülzúgás de mégsem... nem érzem magam rosszul, gyengének sem (mint aki el akarna ájulni), többször felkeltem és megmozgattam magam, hátha a vérkeringés de nem....
NAgyon bírom az embereket, itt azonnal mindenkit küldenek az orvoshoz... Ha valakinek fáj az ujja 1 perce, menj dokihoz, ha haja fáj menj dokihoz. Sok esetben meg szarnak ott az emberre, mondjuk nem is csoda, mert minden kis f@ssággal orvoshoz megy mindenki. Hát igen az internet ára, a hipochondria...
Ha fél órája tart, akkor vársz majd ha sokáig nem javul akkor menj dokihoz. Aközben próbálj ki pl fülsprayt az nekem ki szokja tisztítani. Nekem 1 hétig ilyen volt, egyik fülemre megsüketültem lényegében kb 4 éve volt ez és láss csodát itt vagyok még mindig... Csak akkor kell menni dokihoz, ha jópár napon belül nem múlik. Tanuljuk meg nem kell futni azonnal orvoshoz, nem fogsz meghalni hidd el...
Köszi!
Lehet az lesz belőle...
Nem tudod véletlenül, oda kell beutaló?
Neked is volt ilyened?
(már a sírógörcs határán vagyok :( )
A fülspray-t is kipróbáltam, de sajna semmi :((((
Két héttel ezelőtt az utcán mentem, és beleszállt valami a fülembe... belenyúltam a kisujjammal és valami fekete jött ki, mintha valaminek a feje lett volna, kb 1-2mm-es volt...remélem nem petézett le, és a kölkei nem most kelnek ki :DDDD
Jajj istenem... nyilván a hipochondriát akarjuk benne elültetni, amiért orvoshoz küldjük. nem a középkorban élünk, hogy imádkozzunk és jobb híján vajákos asszonyokkal kezeltessük magunkat, ha nem stimmel velünk valami.
kérdező. azt a rezgést azért érzed minden bizonnyal, mert van egy fülzsír dugó a hallójáratodban. ha elmész egy fül-orr-gégészeti szakrendelésre, percek alatt megoldják a kellemetlen problémát, kimossák a füled. egyáltalán nem fájdalmas, annyi az egész, hogy pár másodpercig zubog a füledben a víz, majd kifolyik, ami nem oda való. utána meg fog szűnni ez a kellemetlen érzés. intézd el mielőtt, mert itt a nyár és ha strandolsz, akkor füledbe belefolyó víz fellazítja a zsírt és az lesz az igazán kellemetlen, mert be is gyulladhat. beutaló nem kell a fülészetre, jelentkezel a betegfelvételi irodában és ennyi. de lehet, hogy várnod kell 1-2 órát, a fülészeten általában sok a várakozó. vigyél könyvet, vagy zenét magaddal, hogy ne und halálra magad. és ne idegeskedj, nincs semmi komoly bajod.
Na most látom, hogy beleszállt valami a füledbe. megnyugtatlak, hogy az a valami bár biztos nem él és nem is petézett oda.
a fülészetesen seperc alatt kipiszkálják, fájdalommentesen. ha mégse fülzsír, a rezgést azért érzed, mert a hallójárat idegen testként érzékeli azt a valamit (mint a fülzsírdugót is).
Kösziiii mindenkinek!!!
Szóval akkor nem a kis "porontyok" próbálják a szárnyukat rebegtetni :))) Huh ezt megúsztam :)
Azt hiszem fél óra múlva indulok is.
Igaz most néztem meg neten, hogy a betegfelvételin kell időpontot kérni, de inkább nem hívom fel őket, mert akkor 2-3 hetet is várnom kellene...inkább megyek és várok pár órát ha szükséges :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!