S. O. S Miért érzem úgy, hogy folyton wcre kell mennem? Szerintetek menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Egy hete egy autóúton voltam és nagyon el kellett mennem wcre nagydolgozni. Megálltunk egy benzinkútnál de nem tudtam. Az óta minden nap érzem ezt a szúró érzést a fenekembe mintha kakilnom kéne és már kopogtatna a barna maci de nem tudok. Ha sikerül vagy reggel felkelek akkor egy ideig nem érzem de amúgy mindig. Szüleimmel nagyon rossz kapcsolatban vagyok és nem akarok velük ilyenről beszélni de szerintetek kéne? Menjek el orvoshoz? Már csináltam beöntést kétszer is és akkor egy fél napig jobb volt. 15éves fiú vagyok és már nagyon kivagyok emiatt... Nagyon szépen kérlek segítsetek.2017. dec. 17. 12:21
1/3 A kérdező kommentje:
Most vettem észre a székletemben egy apró fehér férget. Valószínüleg amiatt van?
2017. dec. 17. 13:19
2/3 anonim válasza:
Lehet, és irány az orvos. A férget ki kell irtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!