Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Folyton vérzik az orrom....

Folyton vérzik az orrom. Menjek orvoshoz vele?

Figyelt kérdés
Kb. 5 éves koromban vérzett először az orrom, akkor gyerekorvos C vitamint javasolt. Egy ideig szedtem, aztán elfelejtettem, megint előjött, stb.. Volt hogy évekig nem vérzett. Most pár hónapja minden nap többször is vérzett, és most újra, tegnap 3-szor, ma 2-szer, nem is kicsit. Kezd idegesíteni. Anyám szerint nem kell orvoshozni menni, csak szedjem a vitaminokat (múltkor mondjuk 1 hét után sem változott semmi), én inkább szeretném megnézettetni hátha meglehetne oldani az ér elégetésével. Szerintetek?
2016. jún. 3. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Tesóm ITP-s,ennek az egyik tünete az állandó orrvérzés. Én a helyedben elmennék egy vérvételre,mert sok minden állhat a háttérben.
2016. jún. 3. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 20 éves koromig rengeteget vérzett az orrom, aztán elmúlt. A családban ez a nagybátyámmal is előfordult, aztán felnőttkorára neki is elmult. Engem mindenféle orvoshoz elcipeltek a szüleim, a nagybátyámat sehova se vitték. Nekem megcsinálták azt az ér-elégetést is, de nem használt semmit. Máig nem tudjuk az okot, hogy mi a franctól jött elő az orrvérzés. Rém kellemetlen volt, mert tanitási órán, kiránduláson, szinházban, stb. csak ugy elkezdődött és mehettem a mosdóba törölgetni.Vérszegénységet állapitottak meg és adtak nekem egy "vasbor" nevű folyékony gyógyszert. Nem használt semmit. Aztán felnőttem, kamaszkoromig sovány voltam, utána magamra szedtem némi tulsulyt is. Kb. ekkor múlt el az orrvérzés. Hogy mitől, az is rejtély. Amit én javasolnék Neked: vérnyomás-ellenőrzés rendszeresen és vérkép ellenőrzés. Hány éves vagy?
2016. jún. 3. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az orrodban egy ér a ludas, de más, szervi oka is lehet. Első körben menj el orr-fül-gégészetre, beutaló nem kell, ha ott nincs gond, akkor háziorvosod keresd fel, egy vérvétel fontos lenne.
2016. jún. 4. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!