Mitől lehetek szinte minden nap rosszul? (főleg ha mennem kell valahová)
Minden nap van valami bajom, különösen, ha be kell mennem az egyetemre. Kezdjük ott, hogy amikor órám van, sosem alszom többet 5-6 óránál, mert éjjeli bagoly vagyok, és ha nem kell mennem sehová, akkor sokáig alszom.
A suliban mindig szédülök, félek, hogy elájulok, szinte folyamatosan magas a pulzusom, melegem van, fázom (felváltva), kómás érzés van a fejemben, néha hányingerem van, és kényszeresen kijárkálok. Szinte minden óráról kimegyek 1x a mosdóba. Néha brutális éhség tör rám, hányingerrel váltakozik.
Egyszer majdnem el is ájultam, amikor prezentációt kellett tartani.
Itthon sokkal ritkábban vagyok rosszul, edzeni gond nélkül bírok, heti 5x szoktam.
Évek óta vannak ezek a bajaim, hol jobb, hol rosszabb. Volt régebben egy nagyon rossz időszakom, amikor súlyos betegnek is hittem magam, járkáltam is mindenféle szakorvoshoz kivizsgálásra, de nem találtak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!