Mitől lehetek ennyire szédülős és érzékeny?
Évek óta jelen van nálam az a probléma, hogy a legkisebb kellemetlenség hatására képes vagyok hányingert, szédülést produkálni. Például, ha nem alszom ki magam, tehát csak 3-4 órát alszom valamiért, akkor egész nap olyan, mintha fejbe vágtak volna, magas a pulzusom, hol fázom, hol melegem van...stb.
A koffeintől is néha szédülök, melegséget érzek.
Ha székelési ingerem van, akkor is kimegy a fejemből kicsit a vér, főleg ha tele is ettem magam.
Levegőtlen, kicsi helyeken is szédülök, izzadok, gyors a szívem, ugyanez a nyári melegben.
Nagyon fejfájós is vagyok.
Normális környezetben, kipihent állapotomban általában jó a közérzetem, egészségesnek érzem magam, sokat sportolok, nagyon jó formában vagyok, bírom a kemény edzéseket. De az érzékenységem oda vezet már, hogy utálok elmenni itthonról, mert attól félek, hogy valami baj lesz.
Nagyon régóta ilyen vagyok, az utóbbi 5 évben vizsgálták a szívem (szívultrahang, EKG), voltam koponya MRI-n, és sokszor vérvételen is. Mindig minden tökéletes, kivéve a szívem, ott egy enyhe mitralis prolapsus-t találtak, de az is olyan, hogy nem igényel semmi odafigyelést, nem kóros.
Mitől lehet ez az egész? Talán pszichés?
Igen szerintem pszichés alapon félsz valamitől, amit nem igazán tudsz hogy mitől. Lehet hogy vitamin hiányos is vagy . Arra nagyon tudom ajánlani a biotech USA daily napi vitaminjat. Én ezt szedem , igaz nem sportolok, de megvéd rengeteg mindentől és van benne szójalecitin. Tisztítja az érfalakat, erősíti a szívizomzatot.
És nagyon kedvező a mindennapi életre fáradekonysag stb .
Az is közre játszhat nálad hogy már rá is stresszelsz erre a dologra, és ha nem is lenne semmi bajod akkor is produkálja a szervezeted.
Nincs olyan gyógyszer bármi fájdalomcsillapító stb amit rendszeresen szedsz ? Iszol eleget ? Hiába nem vagy szomjas víz hiány jelei fejfájás,szédülés , remegés , főleg stresszhelyzetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!