Mit csinaljak, hogy ne izzadjak le azonnal, miutan beleptem a munkahelyemre?
Figyelt kérdés
Eucerin izzadasgatlo golyosdezodort hasznalok, ami nagyon nagyon jo, kiveve akkor, amikor dolgozok.
A munkahelyemen iszonyatosan meleg van, megy a futes, amit nem lehet letekerni (nem mi szabalyozzuk) es teli van hutokkel, amik befutenek, osszesen 8 db van belole. Amint beerek a hidegrol a melegbe, izzadok vagy 5 litert , atnedvesedik a ruham honalja, es hiaba parfumozom, nem megy ki a szag nyilvan.
Ujra szoktam dezodorozni, de mar csak a tisztatalan boromet kenegetem, igy az se megoldas.
Olvastam hintoporos tippekrol, de a legtobb ruham sotet szinu, igy az kilove.
Egyenkent rovidujju poloba es trikoba szoktam lenni.
Eleg kellemetlen erzes igy lenni egesznap, van valami tippetek?
L
2017. nov. 27. 20:46
11/12 A kérdező kommentje:
Ertem. :) Koszonom!
2017. nov. 28. 21:06
12/12 anonim válasza:
Én is nagyon izzadós vagyok, és ugyanez, hogy sietek be, és mikor beérek ingben vagyok,meg szép office cuccban, de hiába...A lépcsőházba beérve már le szoktam venni a kabátomat, és elkezdek akklimatizálódni. Több réteg ruha is jó lenne neked, hogy amikor belépsz, kb már csak egy pólóba legyél, mellénnyel vagy ilyesmi. Én egyébként a nivea pearl and beauty NEM GOLYÓS, hanem a púderes (vagy mi a megnevezése) dezodort használom. Nekem még soha életemben nem használtak a golyós dezodorok. Én is vettem már mindenféle golyóst meg gyógyszertárit, meg vichyt, meg drágát meg stb...A Fa, Dove púderestól sárga lesz a ruha, és ugyanúgy nem jó illatú, ha beizzadsz. a Secret nem rossz, de a nivea a legjobb szerintem, és abból is ez az illat, ez a rózsaszín. Én nem spórolok vele, mikor felkenem. eskü nagyon jó lesz, próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!