Mi egeszsegesebb: videken elni, ahol egesz nap fustolnek a kemenyek (fafutesu kalyhak), vagy varosban, ahol tobb az auto?
Figyelt kérdés
Mondjuk auto videken is van, kemeny meg a varosban is. De ahol en elek, ott egesz telen fustolt szalonna szag van a sok kemenytol.2017. nov. 27. 16:21
2/4 anonim válasza:
Fűtési szezonon kívül nyilván a vidék, egyébként nem biztos: [link]
3/4 anonim válasza:
De a nagyvárosokban egész évben nagy a forgalom mig vidéken sok helyen alig van átmenő forgalom. Városokban ott vannak szintén egész évben a gyárak amik okádják a mérgező anyagokat..persze ez csak 1 szempont a sok közül. Faluban élek nekem büdös a városi levegő de nem kell leállni vitatkozni ezen mert mindenki had döntse el mi a jo neki
4/4 Salx Narval válasza:
Én is a vidéki életet tartom egészségesebbnek bár én városi vagyok. Persze azért egy gödör alján lévő falucskában is megtud rekedni minden földi jó.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!