Milyen tanácsokat tudtok nekem adni, hogy stresszmentesebb életet éljek? Mind életmódbeli, mind életfelfogásbeli ötleteket elfogadok.
Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 11:01
1/1 anonim válasza:
Bakonyi vagy más természetes helyen lévő tanyára költözés, és ott önellátó életmód. Amikor egyetlen feladásra váró csekked sincs, persze mégsem gyertyával történik a világítás. Tapasztalatból mondom hogy ennél az életmódnál nem tudok stresszmentesebbet.
Önellátó házban nőttem fel és városi lettem. Városi lakótelepen elég fura módon lehet megvalósítani a kiegyensúlyozott életet: Diktatúrához hasonló módszerekkel fegyelmezni mindazokat akik élhetetlenné teszik a környezetet és idegesítenek másokat. Nem véletlen az hogy a diktatúrában mindenki nyugodtan élt, míg ma a Nagy Szabad Demokráciánkban meg sokan járnak orvoshoz az idegeskedések miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!