Úgy érzem magam, mintha be lennék drogozva! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem drogozom, ez biztos, de furcsa, néha jó néha rossz érzéseim vannak. Például néha ram tör a depresszió, csak úgy (igen gyakran) és ritkábban meg tök lazának, boldognak érzem magam! Teljesen megszűnik körülöttem a világ, és minden szép es jo. Amikor meg depis vagyok, olyankor konkrétan a semmiért öngyilkos akarok lenni. O.o És elég rossz a memóriám is, van, hogy kiesik az is, tegnap mit csináltam... És nemtudom ide vág e, de olyan is van, hogy 5 percenként szomjas vagyok, és hiába iszok bármennyit, ki van szaradva a szam... Már 3-4 hónapja van ez... Mitől lehet ez? 13/f2017. nov. 17. 10:24
1/6 anonim válasza:
13 évesen ilyen kérdést feltenni atyaisten.
Honnan tudod milyen az ha be van drogozva az ember ha még nem próbáltad?
Szerintem inkább pánikbeteg vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Utanna olvastam...
2017. nov. 17. 10:38
3/6 anonim válasza:
Hát akkor nagyon okos kisfiú vagy. Szerintem semmiben nem hasonlít a bedrogozáshoz az amit érzel.
Nagyon sok ember érez így. Vannak hullámvölgyek az ember életében.
De én még mindig azt mondom hogy valami pánikbetegség ez vagy ilyesmi.
És ne olvasgass a neten ilyen marhaságok után.
Szedj vitamint.
4/6 anonim válasza:
Kedves "panikbetegseg" valaszolok! Nem segitettetek neki, azzal, hogy kioktatjatok, plane, hogy nem is ertetek hozza! Ez kezdodo bipolaris zavar, manias es depresszios fazisokkal! Azonnal fordulj pszichiaterhez, antidepresszans es litium kezelest irhat elo, javaslom mindenkepp mukodj egyutt! Kezeletlenul ebbol korhaz is lehet, vagy ongyilkossag! :(
5/6 anonim válasza:
Szerinted a pánikbetegség nem tartozik közéjük?? És még mindig ugyanaz a válaszoló vagyok. Olvasd már el a kommenteket rendesen.
6/6 anonim válasza:
13 évesen lehetnek a hormonok, de a leírtak alapján a vércukroddal is lehet gond. Menj el orvoshoz és segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!