Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Panikbetegseg vagy szivroham?

Panikbetegseg vagy szivroham?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27 eves lany vagyok. Ismert panikzavaros... tegnap voltam a haziorvosomnal mert ugyan a pulzusom ici picivel szaporabb mont az atlag, kaptam ra Bisoprolol Sandoz nevu gyogyszert illetve csinalt egy EKG-t, es azt mondta az EKG teljesen rendben van. Ennek ellenere most ahogy elment a parom dolgozni (szabadnapos vagyok) elkezdodott a szokasos jellegu fajdalom a bal oldalon ami sugarzik a bal karba mi t infarktus eseteben. Nem olyan eros de pont annyira megijeszt mintha az lenne. Mivel a gyogyszert ma valtjuk ki ezert bevettem egy fel frontint epp varom, hogy hasson. Ez is a panikroham egy lehetseges formaja?

Meg soha mem volt ilyenem :( valakinek van tapasztalata ez ugyben?

Koszonom elore is

2017. nov. 16. 07:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Infarktust és pánikrohamot csak orvos tudja megkülönböztetni, mivel a tünetek nagyon hasonlóak lehetnek.

Ha orvos azt mondta, hogy az EKG rendben, akkor valószínű megint pánikrohamod van, de ha nem leszel jobban, akkor menj el ügyeletre, hogy megnyugodj.

2017. nov. 16. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Infarktust a pánikrohamtól minden tapasztaltabb pánikos meg tud különböztetni, csak szólok.

Ha a frontin meg hatott fél órán belül, akkor meg is erősítve.

2017. nov. 16. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!