Panikbetegseg vagy szivroham?
Sziasztok!
27 eves lany vagyok. Ismert panikzavaros... tegnap voltam a haziorvosomnal mert ugyan a pulzusom ici picivel szaporabb mont az atlag, kaptam ra Bisoprolol Sandoz nevu gyogyszert illetve csinalt egy EKG-t, es azt mondta az EKG teljesen rendben van. Ennek ellenere most ahogy elment a parom dolgozni (szabadnapos vagyok) elkezdodott a szokasos jellegu fajdalom a bal oldalon ami sugarzik a bal karba mi t infarktus eseteben. Nem olyan eros de pont annyira megijeszt mintha az lenne. Mivel a gyogyszert ma valtjuk ki ezert bevettem egy fel frontint epp varom, hogy hasson. Ez is a panikroham egy lehetseges formaja?
Meg soha mem volt ilyenem :( valakinek van tapasztalata ez ugyben?
Koszonom elore is
Infarktust és pánikrohamot csak orvos tudja megkülönböztetni, mivel a tünetek nagyon hasonlóak lehetnek.
Ha orvos azt mondta, hogy az EKG rendben, akkor valószínű megint pánikrohamod van, de ha nem leszel jobban, akkor menj el ügyeletre, hogy megnyugodj.
Infarktust a pánikrohamtól minden tapasztaltabb pánikos meg tud különböztetni, csak szólok.
Ha a frontin meg hatott fél órán belül, akkor meg is erősítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!