Valóban a szorongásos folyamatos szédülést csak mi idézzük elő?
Ekg-t is csinaltak neked?
En mar voltam sok helyen. Mikor legeloszor jott ram ez a nem forgo jellegu 0-24 oras szedules, 2015- ben még egy koponya MR-re is elmentem. (Mindent rendben talaltak) Szerintem ujra elfogok.
Amit tudok, hogy szivritmuszavarom van. Meg is katétereznek vele Márciusban. A dokinak mondtam ezt az érzést és ő azt mondta a szivemtol lehet ez. Szoval abban remenykedem, hogy a beavatkozas utan elmulik...
Volt vervetelem, hormonjaimat is megnezték, egyedul a prolaktin szinten volt magas, de aztan 3 hét mulva ujra normalis volt az ertek...magától lement.
A szivem szerkezetileg nekem is rendben van. Voltam hasi/kismedence ultrahangon, ott is minden ok.
Megyek majd reumatologiara, es szerintem belso ful Mr-re is elfogok...
Borzaszto erzes. Es 0-24 tart. Folyamatosan erzem. Zug is a fejem(nem a fulem) es feszit, es ez az idegolo folyamatos szedules benne a fejemben, hogy tenyleg mintha bármikor elajulhatnek....
teljesen belebetegettem mentalisan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!