Noi nogyogyasz jo? Nem furi h o er hozzatok?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 22:10
1/8 anonim 

válasza:

Szülésznő is nő. Engem ő is vizsgált . Ugyan mindegy volt . Bár elsőre valóban furcsa,de egészségügyis ő is ugyanúgy. Van aki férfihez nem jár bizonyos okokból.
2/8 anonim 

válasza:

Mièrt lenne fura? Csak egy orvos..
3/8 anonim 

válasza:

Tapasztalatom szerint a női orvosok többsége flegmább, mint a férfi társaik, ráadásul nem egy szakmailag is elmarad a férfihoz képest. Pl. női sebészem és fogorvosom egy pancser volt, fájdalmat okozott, de amikor átmentem egy férfi orvoshoz, akkor sokkal elviselhetőbb volt ugyanaz a beavatkozás. Egyik férfi rokonom nőgyógyász. Őt imádják a betegei, ellenben női kollégáját egy bunkó ribinek nevezik a háta mögött. Persze ezek csak személyes tapasztalatok. Attól még lehet jó orvos a te női nőgyógyászod. Beletartozhat a kb. 10 % kivételbe.
4/8 anonim 

válasza:

Én semmi pénzért nem megyek nőhöz, és főként azért, mert sokkal kevésbé empatikusak. Több barátnőm nőnél volt eső alkalommal és 5-10 évvel később is görcsben van a gyomruk, hogyha menni kell, mert lekezelőek és úgy állnak hozzá, hogy nekik se fáj, tudják, milyen, úgyhogy lehetnek durvák.
Én férfihez járok, már első alkalommal is nála voltam, és soha nem éreztem magam kellemetlenül sem vizsgálat közben, legtöbbször meg is lepődök, amikor szól, hogy menekülhetek. Kedves, figyelmes, mindent jelez előre, amire készül.
Nyilván van mindkét nemből ilyen is, olyan is, de ha váltanom kéne (amit nagyon nem szeretnék), akkor is biztosan férfihez mennék.
5/8 anonim 

válasza:

Nekem sokkal furabb lenne, ha egy tatam koru hapsi matatna bennem.
6/8 anonim 

válasza:

Nekem furcsa lenne, ha egy nő érne ott hozzám. Persze a szülésznő más volt, mert szülésnél azért már kb tök mindegy, csak csináljuk :)
7/8 anonim 

válasza:

Nem megyek hozzájuk.
Egyszer voltam nőnél, hát igencsak durván vizsgált meg.
8/8 anonim 

válasza:

Tekintve, hogy az ácsok is kizárólag férfiak, jobb lenne, ha a lukácsok is csak azok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!