Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Csapongó az életvitelem?

Csapongó az életvitelem?

Figyelt kérdés
Az elmúlt két hetem szörnyű volt.. Kirúgtak a munkából, majd otthagytam egy pasit , aki azt mondta ,hogy nem tud belém szerelmes lenni , de járjunk össze szexelni.. Össze is jártunk de pár napja otthagytam, mert szeretem őt.. Nem tudom mit tanuljak majd az egyetemen,szóval teljesen el vagyok veszve. Alkoholizálok, dohányzom, és ignorálom az összes pasit magam körül. Mit gondoltok erről? 21/L
2017. okt. 6. 21:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve egy betegséget is diagnosztizáltak nálam, ami nem könnyű eset..
2017. okt. 6. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy léha életet élsz, és könnyen megszívhatod, de a Te életed, ameddig másnak nem okozol rosszat, addig nincs okom lenézni téged.

És jobbulást!

2017. okt. 6. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legtöbbünknek van legalább egy ilyen szakasz az életében, és ilyenkor hajlamosak vagyunk zülleni. Figyelj oda magadra, hogy ne vidd túlzásba,tudd azt mondani,hogy oké,most már eleget züllöttem,összeszedem magam és teszem a dolgom. Milyen betegséged van?
2017. okt. 7. 13:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy szembetegségem , amihez donor kell, ha műteni akarom. Ezért is rúgtak ki..a szemem miatt.
2017. okt. 7. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnállak. Szerintem ilyen életúttal könnyebb a halált választani. Én is ezt tettem korábban, csak visszahoztak az életbe, aztán megint megtettem, de újra visszahoztak, most pedig innen a pszichiátriáról írok neked. Ha most nem kezdesz el normálisan élni, pokollá fog változni az életed.
2017. okt. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!