Mi ez, migrén vagy mi (többi lent)?
Figyelt kérdés
Egy pár órára a gondolkodásom meggyengült. Nem tudtam rendesen olvasni. A szavakat többször próbáltam és nehezen olvastam el. Sokkal tovább tartott teljesen elolvasni a mondatokat és rengetegszer nem tudtam rendesen értelmezni amiket magamba fel is sikerült olvasni. Borzasztóan megrémített hogy a gondolkodási képességem olyan mértékben meggyengült ahogy még borzaszó álmosan sem történt velem. Ráadásul úgy hogy nem is voltam álmos.2017. szept. 25. 00:50
1/2 A kérdező kommentje:
alig ettem aznap, mert annyira el voltam foglalva hogy teljesen összekuszálódtak a napi teendőim. Reggel és délben sok kávét is ittam. Ráadásul egy másik tünet is jelentkezett amit azt hiszem migrénnek hívják: a látásom egy bizonyos helyen, kis foltokban kihagyott pár órára, ami nagyon ritkán, több évente szokott megtörténni velem.
2017. szept. 25. 00:54
2/2 anonim 

válasza:

Ez elég összetett dolog,mert ha nem eszel rendesen,akkor a vércukorszinted leesik és mivel nem jutott elég szénhidrát az agyadba,ezért nem működött normálisan.
Amikor foltokban nem látsz,az valóban az aurás migrén egyik tünete,viszont a leglényegesebb dolog nálad elmaradt,vagyis maga a migrén.Attól még persze bepánikolhat a látás zavartól az ember.
Ez a 2 dolog együtt elég rendesen kivesz az emberből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!