Kávétól egész napos heves szívdobogás + alvászavar?
Sziasztok! Eddig soha nem ittam kávét, tegnap reggel gondoltam kipróbálom, mert olvastam sok jótékony hatását (pl. emeli a vérnyomást ami nekem amúgy is mindig alacsony), nem is volt olyan rossz még ízlett is. Viszont ma éjjel heves szívdobogás miatt jó ha 2 órát tudtam aludni. Nagyon fáradt voltam, mert délután még futóedzésem is volt, de mégse sikerült az elalvás, úgy vert a szívem. Ma reggel nagyon kialvatlan, kómás voltam + farkaséhségem volt (a szívdobogás mellé hajnali 2-kor társult az is, hogy hirtelen baromi éhes lettem és ez még nehezítette az elalvást). Reggelihez megint ittam egy csésze kávét, az álmosság elmúlt, viszont ebéd után nagyon elálmosodtam és lefeküdtem kicsit hogy pótoljak 1-1,5 órát az éjszakai alvásból. De most se tudtam aludni heves szívdobogás miatt... Pedig a testem annyira fáradt, olyan jól esne...:( És nem csökken ez a heves szívverés! Plusz most ahogy írok a kezem is furcsán remeg... Már előre félek a ma estétől, hogy altatót kell bevennem. :( A kávétól van, lehetséges ez? Koffeinérzékeny lennék? Illetve altatón kívül tudtok valamit ajánlani amitől biztosan el tudok aludni? Nagyon félek, hogy holnapra se tudom kipihenni magam, pedig 2 fontos dolgozatom is lesz a suliban! :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!