A nyugat- európaiak lassabban öregednek, mint a közép, -kelet- európaiak?
Figyelt kérdés
Persze, gondolom ez adottság kérdése is, ki mennyire öregszik. De ismerek olyan nyugat- európait, aki kinéz kb. 25-nek, közben meg 40. Ez a jobb életkörülmények miatt van?2017. szept. 22. 11:52
1/5 anonim válasza:
Igen. Épp ezért most halt meg a világ legöregebb mongol asszonya, 127 évesen. Ugyanez nyugat-európaiként már 137 éves lett volna, ha megéri, de előbb meghalt.
2/5 A kérdező kommentje:
haha
2017. szept. 22. 14:12
3/5 anonim válasza:
Általában többet mozognak és figyelnek az egészségükre fiatal koruktól kezdve.
Túráztunk a németeknél, és míg én, a fiatal alföldi lány az életemért küzdöttem az emelkedőn, addig a helyi nyugdíjasklubb nevetgélve leelőzött.
4/5 anonim válasza:
3-as! Én zempléni vagyok, nekem nem jelent gondot egy emelkedőn felmászni, mivel naponta megteszem. Alföldiként meg még dombot se nagyon láthatsz, szóval a te esetedben inkább ehhez van köze.
Kérdező. Ez egyéni adottságok kérdése. Én 29 vagyok, 21-nek néznek. Múltkor rám nyomult egy 18 éves kiscsaj. Ismerek olyan srácot (skót), aki 21 éves, és 32-nek gondoltam.
5/5 anonim válasza:
Az aföldiek nem elég magyarok genetikailag történelmileg visszatekintve, sok bennük a balkáni keveredés. Valószínűleg nagyobb esélye lett volna egy genetikailag nyugatiasabb tehát európaibb (történelmileg pedig magyarabb) átlagos dunántúli lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!