Nyomást érzek a fejemben, ha kávézok. Mitől van?
Figyelt kérdés
Múlt hét kedden megittam egy kávét és elkezdtem nyomást érezni a fejemben amit nagyrészt végig éreztem eddig, mostanában enyhűlt. Egy darabig nem ittam kávét, de ma reggel bedobtam egy gyengét és megint érzem. Múlt hétvégén eléggé lebetegettem, hőemelkedésem is volt és még mindig taknyozok. A vérnyomásom a héten 140-160 volt de ezt a hetet végig idegeskedtem és aludni se tudtam nagyon. Egyrészt az egyetem másrészt a tudat, hogy valami bajom van idegesít és stresszel. Előfordulhat, hogy a fejfájás (nyomásérzet) csak a betegségtől és az idegeskedéstől lehet? Ha igen akkor miért akkor jön elő inkább mikor kávét iszom?2017. szept. 15. 11:37
1/6 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam oda, hogy 21/F
2017. szept. 15. 11:44
2/6 anonim válasza:
Kávé felviheti a vérnyomást és izgatja az idegrendszert a benne levő koffein miatt. A stresszt ronthatja.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy elpattanhat egy ér az agyamban, ha rákoncentrálok és jobban idegesítem magam, de ez a gondolat csak mégjobban idegesít.
2017. szept. 15. 12:34
4/6 anonim válasza:
Nyugodj meg, attól megnyugszol.
5/6 anonim válasza:
Vedd ki a csészéből a kiskanalat.
6/6 anonim válasza:
A helyedben elmennék egy orvoshoz nem árthat ha megvizsgál. Nekem úgy jött le, hogy vagy ideges vagy az egyetem miatt és túl hajszolod magad vagy egy idő után elkezdted azt be beszélni magadnak, hogy a kávézás miatt fáj a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!