Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Be van dagadva a 'tokám' és...

Be van dagadva a 'tokám' és nem tudom mitől lehet, ennek lehet valamilyen köze esetleg egy pajzsmirigy bajhoz?

Figyelt kérdés
a manduláim nincsenek bedagadva ha nem itt középen az állam.
2010. máj. 26. 09:54
 1/4 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
"lehet valamilyen köze esetleg " gyenge kifejezés, majdnem biztos, hogy attól van.
2010. máj. 26. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
olvastam neten az alul és túl működéséről de egyik sem jellemző rám.
2010. máj. 26. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Hmm:S A gond az,hogy a pajzsmirigy kicsit azért lentebb van az álladnál (a légcső két oldalán a nyakad legalján).Ahhoz,hogy az álladig érjenek,már elég hatalmas golyvádnak (pajzsmirigy megnagyobbodás,ami az egész nyakon jól látható)kellene lennie:S Nem lehet esetleg,hogy a nyálmirigyeid duzzadtak,például valamilyen gyulladás miatt?Azok az áll alján két oldalt helyezkednek el. De én nem vagyok szakember,szerintem keresd fel a háziorvosodat,ha nem múlik a panaszod.
2010. máj. 26. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:
ez már nagyon régóta van. de eddig nem volt vele semmi panaszom csak kíváncsi voltam hát ha tudja vki h mi ez.
2010. máj. 26. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!