Akik egészséges életmódot élnek mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Rendszeresen futtok vagy sportoltok, kimérten étkeztek, leginkább zöldség gyümölcs, vagy akár mindennap isztok narancslevet, nem isztok alkoholt, nem dohányoztok, milyen élettani hatása van, mit éreztek, sokkal energikusabbak, összeszedettek vagytok? Van olyan is aki esetleg korábban ivott cigizett, de változtatott mást érez? Nemet kort írjátok2017. aug. 21. 09:10
1/3 anonim válasza:
sokkal sz.r.bbul vagyok, mióta egészséges életet élek.
20/N
2/3 anonim válasza:
Én tizenéves korom óta élek úgymond "egészségesen", tehát nem is tudom, hogy milyen érzés lenne másképp. Én jól érzem így magam. Régen a versenyszerű sport miatt kezdtem el figyelni a táplálkozásra, habár ma már csak hobbi szinten űzöm és inkább futok vagy ha lusta vagyok akkor bringázom, de az étkezés megmaradt. Sőt kicsit több mint 5 éve tértem át a vegán életmódra és már majdnem 2 éve vagyok nyersvegán. Na amikor nyersvegánra váltottam azt megéreztem. Eleinte fogytam egy kicsit amíg nem állt be az anyagcserém, de azóta már miden jó és el sem tudom képzeli máshogy az életem.
3/3 anonim válasza:
Hogy nehéz betartani, mert a menzán szar a kaja, társaságban mindenki vedel, az emberek stresszelnek minket, a sportra nincs elég idő és még korán is kell kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!