Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Étkezés után fáj a gyomrom,...

Étkezés után fáj a gyomrom, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Csak is kizárólag étkezés után fáj a gyomrom nagyjából 1 óráig, utána abba marad és csak a következő étkezés után fáj legközelebb. Először arra gondoltam, hogy sok lenne a savam, szedtem be rá gyógyszert, de kicsit sem segített. Egyébként ez a tünet tegnap reggel óta jelentkezik. Végig gondoltam, nem ettem semmi újat/semmi olyat, ami "bánthatna", étel, ital intolerancia pedig nem ismert. Plusz, kijöttek a homlokom kellős közepén gyulladt pattanások, amik nálam olyankor szoktak jelentkezni, amikor valami belülről nem oké. Tudom, hogy érdemesebb lenne egy orvost meglátogatnom, de itt ahol én lakom nem rendel ma a háziorvos, ill. kórház sincs a közelbe, hogy kivizsgáljanak, legközelebb hétfőn tudok eljutni, de addig is szívesen fogadnék tanácsokat, hogy mi lehet a baj és hogyan tudnám esetleg itthon kezelni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

18/L

2017. aug. 18. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha még csak 1 napja van ez, akkor nem kell rajta aggódni. Simán ehettél valamit, amit nem kellett volna, csak mondjuk nem tudtál róla. De amúgy akár különösebb ok nélkül is lehet ilyen. Pár napig diétázz, egyél főtt krumplit, rizst meg nem fűszeres, zsíros ételeket. Inkább több kis adagot egyél egy nagy helyett, és igyál sok vizet.
2017. aug. 18. 11:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Már hála istennek elmúlt, köszönöm a válaszodat! :)
2017. aug. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!