Mitől van az, hogy étkezés után (jóllakás érzet) szinte azonnal elkezd úgy fájni a gyomrom, mintha megint éhes vagyok, pedig pár perce ettem csak. Mitől lehet ez?
Lehet akár kezdődő gyomorfekély is. Jobb ha elmész orvoshoz, ha nem szűnik. Ne aggódj, nem fognak rögtön csövet dugdosni a torkodon, egyszer nekem is volt ilyen, mert szilveszterkor besokalltam a Becherovkából és az orvos szerint valószínűleg megmarta a gyomorszájam. Felírta a doki a quamatelt és azonnal jobb lett tőle. De első körben kipróbálhatod azt ,hogy veszel recept nélkül kapható kisebb mg-os kiszerelésűt, és ha megszűnik tőle, akkor jó esetben savtúltengés okozta.
Másik,ugyancsak velem esett meg: Szintén ezt éreztem, de akkor nem előzte meg becherovka, hetekig kínlódtam ezzel a tünettel, végül kiderült, hogy vakbélgyulladásom volt. Tudom fura, hogy miért a gyomromnál kezdődött a panasz, de van ilyen. Nem ijesztgetni akarlak, csak leírtam a saját tapasztalataim, reméljük csak egyszerű savtúltengés van nálad.
Nekem bélmozgási zavar, IBS okozott ilyen tüneteket. De refluxom is van, azt korábban diagnosztizálták, még az IBS előtt.
Jobb lenne megmutatni magad egy gasztroenterológus szakembernek, ez az ő szakterületük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!