Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vérvétel! NAGYON FÁJ?

Vérvétel! NAGYON FÁJ?

Figyelt kérdés

Csütörtökön megyek és nagyon félek tőle...

14/l

2010. máj. 24. 19:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

igen, nagyon. nekem legalábbis nagyon fájt, igaz, a tűréshatár nálam = 0.

19N

2010. máj. 24. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne nézz oda, koncetrálj másra és kész. Ennyi az egész.

Nem fáj.

2010. máj. 24. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:

1 tanács: nehogy odanézz!

Én odanéztem már, ahogy keresi az eret, és 1 pillanat alatt levert a víz, nagyon rosszul lettem...

Amúgy nem fáj. Nekem a vizuális élmény a rossz: ahogy elképzelem, hogy folyik ki a vérem...

De mostanában sokszor kell mennem vérvételre.. 2 havonta.. :(

15/L

2010. máj. 24. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
háháh Én szeretem nézni mikor csapolja le a vért :D alig érzel valamit :) Ahogy folyik ki a vér tök vicces :) Nekem csak az kellemetlen mikor kihuzza O_o :D 17/F
2010. máj. 24. 21:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Megpróbálom tűrni......:(
2010. máj. 25. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Minden ember érzékenysége és fájdalomtűrő képessége más és más,ezért erről mindenki szubjektívan tud nyilatkozni(vagyis arról,hogy ő milyenek érezte)az,hogy te hogy fogod érezni,egyéni lesz.

Ha a tényeket nézzük, ugyebár egy tűvel átszúrják a bőrödet,ami természetes,hogy kellemetlen érzés,és rövid ideig (mindössze pár másodpercig) tartó fájdalmat okoz.Ha jó a vénád,ezt csak egyszer kell átélned,ha nincsenek jó vénáid,lehet,hogy kénytelenek lesznek többször is megszúrni.Amíg bent van a tű,az inkább kicsit kellemetlen,nyomó érzés,viszont maga a vér levétele egyáltalán nem fájdalmas,és alig 1-2 perc alatt kihúzzák a tűt is,szinte észre sem veszed,és már kész is lesz az egész.Ha nem bírod a vér,vagy a tű látványát,fordulj el,nehogy elájulj. Próbálj arra gondolni,hogy ez a pár perces procedúra kellemetlen,de szükséges az egészséged megőrzése érdekében. Eddig mindenki túlélte,a kellemetlenségeket pedig ki lehet bírni.Nekem számtalanszor volt már vérvételem, épp holnap lesz a következő.Drukkolok Neked,csak nyugi,ügyes leszel!:)

2010. máj. 26. 12:03
 17/17 anonim válasza:
épp ma vettek vért tőlem. nekem is ez volt az első, féltem előtte egy kicsit, de az asszisztensnők viccesek voltak, elterelték a gondolataimat is. hogy fáj-e? én semmit sem éreztem. :) csak utána volt rossz, a sok vérveszteségtől (vagy 4 kémcsővel vettek tőlem) elájultam. maga a vérvétel nem gázos, nekem inkább utána volt ez a probléma...nem kell félni tőle. :)
2010. jún. 24. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!