Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szúr a szivem tájan ott bal...

Szúr a szivem tájan ott bal oldalon! Mi lehet ez? Nagyon megijedtem!

Figyelt kérdés
Ma este meg általában napközbe is néha előjön. Van amikor a bal oldal, van amikor kicsit inkább a jobb oldal szúr vagy nyom. A családomon belül mondjuk most volt egy szivinfartus és most aki ezt átélte folyton azt meséle ez milyen érzés. Lehet attól is?? Annyire bepánikolok, hogy meghalok, hogy már szúr is a szivem?? De ma is vacsinál rettentő meleg vilt bent és olyan gyorsan kezdett el verni a szivem és azt hittem kikészülök. Ez kb 3 percig tartott. Amikor sikerült elterelnem a figyelmem már jobb volt. Félek, hogy álmomban meghalok vagy valami ilyesmi. Mi lehet ez? 14/L

2017. aug. 5. 00:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Csak úgy, elmúlt. Nem tudom hogyan. De vége. Már azért vagyok befosva, hogy agydaganatom van. Eléggé hipochonder tudok lenni.
2017. aug. 31. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!