Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szúr a szivem tájan ott bal...

Szúr a szivem tájan ott bal oldalon! Mi lehet ez? Nagyon megijedtem!

Figyelt kérdés
Ma este meg általában napközbe is néha előjön. Van amikor a bal oldal, van amikor kicsit inkább a jobb oldal szúr vagy nyom. A családomon belül mondjuk most volt egy szivinfartus és most aki ezt átélte folyton azt meséle ez milyen érzés. Lehet attól is?? Annyire bepánikolok, hogy meghalok, hogy már szúr is a szivem?? De ma is vacsinál rettentő meleg vilt bent és olyan gyorsan kezdett el verni a szivem és azt hittem kikészülök. Ez kb 3 percig tartott. Amikor sikerült elterelnem a figyelmem már jobb volt. Félek, hogy álmomban meghalok vagy valami ilyesmi. Mi lehet ez? 14/L

2017. aug. 5. 00:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csupn a meleg visel meg nyugi.
2017. aug. 5. 00:43
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Az ugye megvan, hogy kánikula meg hőségriadó volt egész nap?

Attól függetlenül viszont kérsz szépen a háziorvostól egy beutalót a kardiológiára, és kivizsgáltatod magad. Csinálnak EKG-t, szív-ultrahangot, meg kapsz 24 órás, viselhető EKG készüléket is, és akkor kiderül, hogy van-e valamilyen szívhibád.

2017. aug. 5. 00:48
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Ja és azt elfelejtettem beleírni, hogy szerintem valamelyik nap pánikrohamot kaptam. Vagy valami hasonlót mert valaki megeml8tette, hogy a közelünkbe meghalt egy ember. Csak úgy összeesett és meghalt. Miután ezt elmondták teljesen kész volt. Feszült meg teljesen elálmosodtam, de közben olyan furcsa érzés volt a szivem tájékán.

Hát...Most nem tudok elmenni kivisgálásra mert holnap indulok táborba. Aztán meg nyaralni. Csak azért kérdeztem, hogy nem halálos-e?! Meg ilyenek. Mert egyébként a családomba mind két ágról vannak szívbetegek.

2017. aug. 5. 00:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Szedjél xanaxot
2017. aug. 5. 10:54
 5/11 anonim ***** válasza:
A szív az nem fáj. Egy medikus
2017. aug. 6. 20:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzáfűznék, hogy ezek a szorongás klasszikus tünetei (mellkasi fájdalom, gyors szívverés, ájulásérzet stb)
2017. aug. 6. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen. Kérjél beutalót a kardiológia mellett neurológiára, esetleg pszichiátriára is, és vizsgáltasd ki alaposan. De a kardiológus is tovább tud utalni más szakorvosokhoz, csak mondj el neki mindent.
2017. aug. 6. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérj beutalót viszont, nekem is ilyen problémám van. Voltam már TB által finanszírozott kardiológián ahol semmit nem találtak. Elmentem egy fizetős kardiológiára mindent megcsináltak. (Terheléses ekg, sima ekg, szívultrahang. Semmit nem találtak. Én nem értem mai napig minden nap előfordul de nem tudom mitől. Még csak a vérnyomásom sem magas. Szóval lehet veled is hasonló dolog van. Az én családomban is haltak meg szívinfarktusban. 18/f
2017. aug. 7. 11:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat. Már minden rendbe jött. :)
2017. aug. 30. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Mitől
2017. aug. 31. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!