Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Most akkor pánikbetegség vagy...

Most akkor pánikbetegség vagy magas vérnyomás?

Figyelt kérdés
Egyszer már tettem fel itt egy kérdést emiatt, azóta voltam több vizsgálaton is. A helyzet az, hogy fél éve szédülök, van, amikor több napig egyfolytában, van amikor hirtelen szédülök meg. Fejem kb. kétnaponta fáj erősen tarkótájékon és a halántékomnál, olyankor néha az orromból is folyik 1-2 csepp vér. Zsibbadni is elég gyakran szoktak a végtagjaim. MRI, CT, EKG, szívultrahang stb megvolt, azt mondták, egy kissé magas a vérnyomásom. Ebbe még bele is törődnék, csak az a baj, hogy néha ez a pánikolós dolog is rám jön, olyankor mintha átkerülnék más dimenzióba, elvesztem a tér-és időérzékelésemet, de le tudom magam nyugtatni nagy nehezen. Először azt hittem, valami súlyos bajom van, de mikor elvégezték a CT-t, MR-t és nem találtak semmit, megnyugodtam és azt mondták, ez pánikbetegség. Nem hittem el, hiszen igaz, hogy volt már rohamom, de a fejfájást, állandó szédülést nem tudtam ennek tulajdonítani. Most, hogy alaposan kivizsgáltak, azt mondják, magas vérnyomás. De mi van, ha ezek ketten együtt működnek nálam és ezért vagyok ennyire rosszul? Vagy egyik jöhetett a másikból?
2010. máj. 23. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is több helyre leírtam már: nagyon egyszerű, ha előjön beveszel egy frontint. Ha elmúlik, akkor pánik volt és teljes felesleges 80 ezer vizsgálatra elmenni, úgysem találnak semmit. (Mint a mellékelt ábra is mutatja).

Amit leírtál az is a pánikra utal. Magas vérnyomástól csak szédülés, ájulás lehetne, más nem.

2010. máj. 23. 21:47
 2/2 anonim válasza:
Húúh nekem is ilyen szokott lenni sztem,"olyankor mintha átkerülnék más dimenzióba" ez nekem is mindig így van,olyan furcsán látok tárgyakat,embereket olyankor,és én fáratságot is érzek magamon, nagyon rossz,de 1 ideje már nem volt hálaistennek.
2011. márc. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!