Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van a szorulás?

Mitől van a szorulás?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött,hogy vasárnap délután elmentem nagy WC-re,de az nem távozott olyan könnyen!Az eleje szó szerint bedugult,utána nagy nehezen csak kijött,de a WC papíron volt pár csepp vér is.(Gondolom felsérthette az erőlködés és azért vérzett.)Szó szerint leizzadtam benne,kb 30 percig kellet próbálkozni.Ma (tegnap nem volt székletem) ismét elmentem a dolgomra,de most az eleje ilyen fisi-fosi volt,a maradék meg olyan furcsán jött ki.Bocsánat a kifejezésekért,de tényleg ez van.Összefüggésben lehet azzal,hogy nem mozgok szinte egyáltalán és sok csokit ettem?De már másfél hónapja sok csokit eszem mégis most jött csak elő ez a probléma.(Egyébként régebben naponta volt székletem,most meg...Lehet,hogy vastagbéldaganat? 20/fiú

2017. júl. 31. 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyel tobb rostot, es inkabb gyumolcsot, zoldseget a csoki helyett.

Meg igyal tobb folyadekot. Esetleg kis probiotikummal is megtamogathatod az emeszto rendszered, kapszula vagy joghurt formajaban. Szerintem nehany napon belul rendezodni fog, ha nem volt mas valtozas (gyogyszerek, uj vitamin stb).

A vastagbel daganathoz meg fiatal vagy, de nem is ez a tipikus tunete. Ne aggodj egyelore ilyesmi miatt.

35/N

2017. júl. 31. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!