Szorulás + hasgörcs, mit tegyek?
Hétvégén vendégségben voltam, és bár máskor ez nem okoz gondot, de most nem sikerült idegen helyen "alkotnom". Tegnap azt hittem, na most itt az idő, de nem jött az inger reggel. Estére már kellemetlenül nagy volt és feszült a hasam, mintha fel lennék puffadva. Lehet részben igaz volt az is, mert egy kis köményes kamillafőzet pokoli büdös gázokat hajtott ki belőlem, de semmi szilárd nem távozott továbbra se.
A reggeli kávé komoly reményeket keltett bennem, mert meghozta a várva várt ingert, de még így se hozott sikert a trónolás. Felbuzdulva a kávé "sikerén", én buta, a szalonnás rántottára ittam egy második, hatalmas adag, meleg, cukros tejeskávét, méregerős kávéból. Először semmi nem történt. Aztán egy órája elkezdett morogni, zubogni a hasam, és azóta már csikar is. Úgy érzem hasmenés akarna lenni, de a szilárd széklet továbbra sem hajlandó távozni, egy körömnyi darabkát sikerült csak vért izzadva kipréselnem, de közben egyre csikar a hasam :S Érzem ahogy versenyt bukfencezik a beleimben a zsíros rántotta a kávéval, és hangosan nyöszörög, hogy engedjem ki, de sajnos a kijáratnál forgalmi dugó van... :( Ötlet? Nagyon görcsöl :s

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!