Mitol fajhat a bor, ha hozzaerek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 11:13
11/15 A kérdező kommentje:
a valaszokat koszonom
*az idegodtorosnak pedig, az idegi betegsegekhez csak a fejfajas,szorongas,panikbetegseg,alvaszavar,depresszio,derekfajas,szedüles,zsibbadas tartozik legtobbszor es a bor nem sorolhato ide, javits ki ha tevedek
2010. máj. 27. 14:42
12/15 anonim válasza:
Az egyik családtagomnak is ilyen van, szerencsére, csak ritkán jön neki nelő. Fokozatosan kezd el fájni a bőre a derekán, a végtagjain, mikor hol. Övsömörre gondoltunk, de hólyagok nincsenek. Ilyenkor Milgamma N és Cink tablettát szed, és kb egy hét alatt elmúlik neki. A "menj orvoshoz" az szuper jó tanács, csak azt is hozzá kell tenni, hogy "legyél nagyon-nagyon rámenős", mert úgy le tudnak pattintani! Szóval kérdezni, kérdezni, és több orvoshoz is elmenni, hátha kifogsz egy lelkiismeretes jószívű embert, aki segít kideríteni, mi a bajod.
13/15 anonim válasza:
Kedves 9. válaszoló!
Ezzel a lázasság utáni bőr érzékenységgel nagyon nem vagy egyedül.
Én most 39°C-os láz után vagyok így.
A pólót alig tűröm magamon.
Már nagyon idegesített ez a dolog, így gondoltam utánna nézek interneten és így tévedtem ide.
14/15 anonim válasza:
Hőemelkedésem van és ugyanez 👍👍👍
15/15 anonim válasza:
Nekem is érzékeny a bőröm, ha hőemelkedésem van. Bár most már azt sem mérek, de par napja göthös vagyok, fáradékony, és rossz a közérzetem-amihez hozzájárul az is, hogy a hátamon fáj a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!