Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a véleményetek az öntudatos...

Deadpool xD kérdése:

Mi a véleményetek az öntudatos álmodásról?

Figyelt kérdés
Nèztem erről videot ès aztmondták benne hogy lètezik ès hogy van ilyen. Megvannak rá a módszerek ki akarom próbálni csak van ez a dolog hogy meg mielott fel nem èbredsz vagy mielott el nem alszol ès belèpsz az öntudatos álomvilágba akkor átlèpsz egy ilyen pár perces paranormalis valamin ès bekèpzelsz dolgokat. Akitől nèztem a videót azt mondta h egy dèmon ült a melkasán ès alig kapott levegőt hozzátette hogy ez csak adtól van hogy az ember lehibernálja magát ès nem tud mozogni. Ennèl az embernèl jobban lehibernálodott a mellizom vagy valami ilyesmi ès csak az agya tette oda azt a dèmont èn edtől parázok. Ki akarom próbálni nagyon vègülis ki ne akarna èlni vagy lennie egy olyan világban ahol ő a főnök ès megtehet barmit nem igaz ?
2017. júl. 22. 00:14
 1/6 anonim válasza:

Igen, ezt tényleg el lehet érni, de sajnos nem olyan egyszerű, mint hangzik.

Az alvásparalízisről beszélsz, ami konkrétan a lidércnyomás eredete, de úgy olvastam több helyen is, hogy csak akkor para, ha váratlanul ér és nem tudod, mi az. Ha számítasz rá és tisztában vagy az eredetével, nem fogsz rémeket hallucinálni, csak érzed ahogy elengednek az izmaid és megnehezedik a mellkasod. Egyébként a levegő visszatartásával ki lehet belőle jönni, ha mégis rosszul sülne el.

Viszont ebbe az állapotba, és főleg utána a tudatos álomba nagyon nehéz eljutni, rengeteg gyakorlást igényel. Sokszor próbáltam már és még sosem sikerült, nem tudom ébren tartani a tudatom elég ideig, hogy a test "lekapcsoljon".

Úgyhogy kipróbálni mindenképp kipróbálhatod, én kizártnak tartom, hogy legelsőre sikerüljön. De ha összejön, elvileg hatalmas élmény :)

2017. júl. 22. 00:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Ès hogyan számítsak rá hogyha nemtudom hogy mikor fog bekövetkezni ? Akkor így is úgy is bekövetkezik vagy megijedek nem ?/
2017. júl. 22. 01:01
 3/6 anonim ***** válasza:
A tudatos álom azt jelenti, hogy TE magad tudod, hogy álmodsz, és tudod, hogy mi történik! De irányítani az álmodta nem tudod, ez már a tudatodon kívülre esik! Vagy ha sikerül, hát akkor az nem pusztán tudatos álom, hanem olyan, ahol te magad irányítottad az álmod! Tehát nem mindegy, hogy tudatosan álmodsz, vagy irányítod is! Az alvás arra van, hogy az ember kipihenje magát. Az álmok pedig nem mások, mint képek és jelenetek, amelyeket az agy rak össze pihenés közben! Nem kéne pihenés alatt is használni az agyad, és szándékosan manipulálni hogyan pihenjen az agy! Vagy inkább hogy ne pihenjen, mert egy ilyen álmodás elég komoly mértékben lefáraszthatja az agyat. Az, hogy látod, ami beérkezik a szemedből információ, abba nem sok energiát kell fektetnie, de ahhoz, hogy egy komplett képzeletbeli világot teremtsen, az eléggé megterheli!
2017. júl. 22. 01:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül akkor "alszik" az agy a legmélyebben, amikor nem álmodsz! és ekkor tudja igazán kipihenni magát. Az sem véletlen, hogy az álmok általában nagyon rövidek, csak nekünk tűnnek hosszabbaknak. Arról is hallottam, hogy az álmok gyorsított felvételként játszódnak le az agyban, és csak neked tűnik valós idejűnek!
2017. júl. 22. 01:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Az alvászavarok éppen ezért nem véletlenek! Itt van egy illető, akinek állítólag sikerült. Ő megmondja majd, hogy hogyan kell csinálni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__8741967..

2017. júl. 22. 01:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én azt próbálnám ki legszívesebben, hogy tudatosan álmodom azt, hogy odamegyek a kanapéhoz, kényelmesen elhelyezkedem rajta és alszom egy jót.

Álmomban lehet álmodni?

2017. júl. 22. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!