Későn vettem észre, hogy penészes belül a műanyag üvegem! Régóta abból ittam. Lehet valami bajom?
Pont emiatt nem értem, hogy miért jöttek mostanában annyira divatba ezek a kulacsok... Sokkal higiénikusabb a pet-palack: amikor kiürül, akkor másikat használunk, nem mosogatjuk. A régit meg a szelektívbe dobjuk, nem csak úgy.
Remélhetőleg nem lesz semmi bajod, nem kell azért annyira parázni. Szerintem első körben a szád pattogna ki tőle. Ha az nem volt, akkor nincs baj.
Ez nem kulacs.Ez petpalack.Cappys üveg.De mivel nem veszek minden nap üditöt meg àsvanyvizet.Meg a limonàde,hàzi tea egészségesebb,ezért azzal töltöm fel az üditős üveget.Mikor màr csúnyul,kidobom.Persze minden nap elmosom.De ugy làtom nem lehet ezt igazan higiénikusan tartani.inkàbb veszek naponta asvànyvizet.
Ez a penész nem szaporodhat el a szervezetben?
Nincs jelentősége, hogy PET vagy kulacs. A műanyagot nem tudod megfelelően tisztítani, ezért remek táptalaj a baktériumok számára.
Nem hiszem, hogy lesz ennyitől bajod. Egy egészséges szervezet sok mindent legyőz. Szerezz be egy üvegből készült üveget, azt tudod tisztítani, fertőtleníteni. Picit nehezebb, de megéri cipelni.
Nekem üveg üvegem van .. de persze műanyak kupakkal, hogy jobban, cseppmentesen záródjon.
naná, hogy a műanyag kupak bepenészedet... feket foltocskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!