Van még olyan rajtam kívül, aki soha nem veszi be az antibiotikumot?
Figyelt kérdés
Az antibiotikumot semmilyen körülmények között és az egyéb gyógyszereket is csak akkor, ha már nagyon muszáj. Sokan mondják, hogy ez már nem normális. Igazuk van?2010. máj. 19. 21:46
1/3 anonim válasza:
Azért nem kell a végsőkig elmenni. Én is csak akkor ha minden kötél szakad, de volt már olyan légcsőgyulladásom, hogy semmi ki nem kezelt belőle, csak az antibiotikum. És mindez azért mert én sem akartam dokihoz menni, hanem majdén kezelgetem magam. Na ez lett belőle. Azóta tudom mikor kell orvoshoz mennem. Egyébként én sem kapkodom be a gyógyszereket, de ha kell akkor kell. Pl ha neked is lett volna már olyan migrénes rohamod mint amilyen nekem szokott lenni, amit csak a vénás koktél vesz ki, hát, szerintem te is máshogy beszélnél.
2/3 anonim válasza:
Antibiotikumot akkor lehet bevenni, ha a doki felírja. Akkor viszont be kell és addig kell szedni amíg az orvos mondja, mert ha a szedést idő előtt megszakítjuk remek rezisztens bacitörzseket kreállhatunk, és kiújul a fertőzés.
3/3 anonim válasza:
"Sokan mondják, hogy ez már nem normális. Igazuk van?"
Nincs igazuk. Az a nem normális, aki egy migrén miatt gyógyszerekkel mérgezi a testét. Sőt, én még olyan bolond nőt is ismerek, aki "görcsoldókat" szed, amikor menstruál. 🤣 Ultragáz az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!