Az MRI gépbe ruhástól kell befeküdni vagy adnak valami cuccot az emberre?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 13:05
1/2 anonim válasza:
ruhástól. csak lerögzítenek, hogy ne mozdulj el a vizsgálat közben.
2/2 anonim válasza:
Engem 1 hónapja Mri-ztek. Ruhástul kell befeküdni. Ha nem vagy kausztrofobiás (bezártságérzet), akkor könnyen ki lehet bírni, merthát az egy henger alakú gép, kicsit szűk, de mondom ki lehet bírni. Adnak a kezedbe egy pumpát is, amit ha megnyomsz mert pl. rosszul vagy akkor kihúznak onnan. (de én 1x sem nyomtam meg, majdnemhogy azt mondtam h nem kell). Szóval ne félj. A gép hangos..mindig más hangja van, ilyen UFOszerű :D de én csak mosolyogtam mert tényleg nem fáj semmi, csak fekszel a gépbe aztán 15-20 perc mulva kész is van a vizsgálat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!