Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom lehet, ha nem múlik...

Mi bajom lehet, ha nem múlik el a tikkelés?

Figyelt kérdés
A szemem már kèt hónapja rángatózik. A jobb felső szemhèjam. Naponta többször is, pár másodpercig. Nem idegeskedem, itthon vagyok, szabadságon. Nem sokat töltök kèpernyő előtt, nem nyomkodom sokat a telefont, tehát a szemem nincs megerőltetve. Mindenhol a stresszt említik okkènt, de èn nem èrzem, hogy stresszes lennèk. Vèrkèpem rendben van,bár kicsit alacsony a hemoglobin szintem. MagneB6-ot szedek, már a második doboznál járok, eleinte napi kettőt vettem, most napi egyet. A magnèziumszint a vèrben pont a felső határ, tehát ez sem lehet az ok. Kb egy hete tapasztaltam hogy a rángások megjelentek a vádlimban, a combomban, a lapockámnál is. Főkèpp nyugalmi helyzetben fordul elő, munka közben sosem. Napi 8-9 órát alszom, kipihenve èrzem magam, ès mègis ezek a tünetek. Orvosnál voltam, enyhe nyugtatót írt fel, nem vizsgált meg rendesen.Eddig bíztam benne, hogy elmúlik magától, de most már egyre jobban kezd aggasztani ez az egèsz, fèlek valami komolyabb állhat a dolog mögött. Ha valakinek volt hasonló tapasztalata, kèrem ossza meg velem. Mi lehet ez? 20/L
2017. jún. 18. 14:17
 1/1 anonim válasza:
Szia! Most olvastam ezt a kérdést. Nekem ugyanilyen tüneteim kezdődtek. Neked sikerült kideríteni, hogy mitől volt? Elmúlt már?
2020. júl. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!