Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Igazabol néha olyan, mintha a a szívem gyorsan Verne, de akarmikor előfordul, leginkább este. Ilyenkor szószerint mintha a torkomban dobogna a szivem es hallom is, persze nem ugy, hogy majd kiugrik, de azert erzem rendesen. Amikor a mellkasomhoz nyúlok meg teljesen normalis a szivveresem. Mettem is mar meg itthon a vérnyomás merovel, ami kiirjaa szivverest is. Mindig rendben vol a vérnyomásom is es a szivveresem is. Kezd idegesíteni, mert nem tudom mi az oka es, hogy testi tünetei nincsenek.

2017. jún. 14. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Feszült vagy ?Izgulsz ?Lelki problémák ? Lehet este gondolkozol vagy este kerülsz abba a helyezbe ami még ha nem is veszed észre negatívként éled meg!
2017. jún. 16. 12:00
 2/2 A kérdező kommentje:
lelki problémáim vannak bőségesen. főleg, hogy nem rég megtámadott egy méh raj, és minimum száz csipesem volt. Majdnem meghaltam (kórházbais kerültem, de nem részletezem mert nem ez a lényeg), azóta rémálom rémálmot követ, hogy kinyirnak a méhek. Attól a naptól irtozom a méhektől és darazsaktól is. Nagy trauma volt ez nekem.. :( Este szoktam rajta gondolkodni sokat, hogy mi lett volna, ha meghalok..
2017. jún. 16. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!