Rosszullét ellen mit lehet tenni?!
Iszol eleget?
Nem vagy frontérzékeny?
Eszel rendesen?
Ha nem eszel-iszol eleget, szédülhetsz, rosszul lehetsz, főleg, ha állni kell ("megemlékezésen")
Frontérzékenység: vannak akik észreveszik az időjárási frontokat. mindenkire másképp hat. fejfájás, izületi fájdalmak, stb stb
biztos pszichológiai oka van - lehetséges ez is. de ezt ennyiből nem lehet megmondani. ha sok a stressz (év vége van, persze hogy sok)(milyen lesz a jegyem, mit fognak szólni a szülők, stb stb), az is közrejátszhat.
Nem érdemes ezen görcsölni.
Én is ilyen vagyok, minden megemlékezésen, templomi térben rosszul leszek.
Egyszer volt, hogy a buszon lettem rosszul reggel, mert nem ettem két napja semmit, erre a rothadt gyerekorvos azt mondta, hogy biztos csak nem akarok iskolába menni. Ráadásul nyitott ajtónál vizsgált meg, úgy, hogy kint volt a takarítónő is. Meg amikor meg akart pisiltatni, mondtam, hogy menstruálok erre kiröhögött, egy orvos.
Olyankor is szoktam rosszul lenni egyébként, többször majdnem el is ájultam, de többet nem mentem vele orvoshoz.
Ha valami rossz hírt kapsz, akkor is lehetsz rosszul, vagy is ilyesmi. Leesik a vérnyomásod stb.
Arra is nekem kellett rájönnöm, hogy alacsony a vérnyomásom és vérszegény vagyok.
Egyébként pont az a k..va mondta, hogy pszichiátriával kellene az ájulással menni, ott kígyógyítják a kitűnő tanulót, abból, hogy nem akar iskolába menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!