Reggeli rosszullét ellen valami?
Reggeli rosszullétet én is átéltem már amikor új suliba mentem és féltem az új dolgoktól. Egyébként néha a mai napig is megmaradt ez, de csak akkor jelentkezik enyhébb formában, mikor teljesen új környezetbe megyek, vagy új személyekkel ismerkedem meg. Mikor már megszokom az újat, akkor teljesen elmúlik ez a rosszullétes dolog.
Lehet, hogy benned is van egy kis stressz, félelem reggelente, és ennek a következménye a rosszullét.
Mióta van nálad ez a rosszullét és visszatudsz rá emlékezni, hogy mikor kezdődött legelőször? Mi volt tulajdonképpen a kiindulópont?
Terhesség?
Kezdődő gyomor, v. emésztőszervi probléma?
Aloe vera natur gélt javaslok, az a legjobb a gyomornyálkahártya megerősítésére, ill. ha bármi okozza ezt a savtúltengést, vagy bármilyen emésztési probléma kezdeti stádiumban-erre az aloe nagyon jó.
Normaflor-kidobott pénzt-elyette a Forever Probiotic-ot javaslom, ha már a bélflórádat szeretnéd regenerálni. A bélflóra pótlásnál nagyon fontos, hogy a bevitt bélbaktériumok eljussanak a vastagbélig, ott oldódjanak ki. A Forever Probiotic emiatt 2-ős falú gyöngykapszulában van, míga normoflorról ezt nem tudom elmondani, azzal már a gyomorsav ésa vékonybél bontóenimjei végeznek, sajnos.Én a tüneteid alapján valami vírusos ferőzésre gondolok. A hasmenésre is jó lesz a Forever Probiotic-normailzálni fogja a székletet.
Hányinger , émelygésre ( pl. terhességi hányingernél) nagyon jó a Forever Herbal Blossom Tea. A termékek nem olcsók, de relatíve jó áron nálam kaphatóak. Lehet, hogy az egész életmódváltás, stressz miatt van nálad, az aloe vera gélnek nagyszerű stresszoldó hatása is van.
ha ez vírus volt, akkor lehet, h mire írok, már sokkal jobban vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!