Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kakiltatok már szabadban?

Kakiltatok már szabadban?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is irjatok
2017. máj. 30. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
gyerekkorban
2019. márc. 26. 05:56
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Én kakilni még nem kakiltam szabadban de púzni már púztam többször is
2019. márc. 26. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

Mivel a természetben elég gyakran friss levegő áramlik (a fák oxigént bocsánatanak ki) nálam is beindul a bélgáztermelés.

2019. márc. 27. 07:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem 17/F
2019. nov. 3. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Kertunkbe
2019. nov. 3. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Elmebeteg vagy az biztos. Mi közöd hozzá?
2019. dec. 20. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Többször is.

Az első amire emlékszem, egy víztározó mellett volt az erdőben, kb 9 éves lehettem. Nagybátyámékhoz minden nyáron lejártam egy hétre horgászni és kirándulni, és egyik horgászat közben rámjött a mehetnék, a tó melletti erdőben pedig kitoltam a cuccot.

Ezek pedig már felnőtt koromban voltak, az elmúlt pár évben:

Egy másik alkalommal ismerőssel iszogattunk este a helyi parkban. Bort ittunk és a bor engem pár éve gyakran meghajt. Már sötét volt, a bor megtette a hatását, beléptem a bokor mögé és ott kitoltam egyszerre az egészet, közben még dumáltunk is.

Megint másik alkalommal szintén boroztunk egy másik ismerőssel. Ez egy játszótéren volt fényes nappal, sokan kint is voltak és meghajtott a bor, szóltam ismerősnek hogy ne ijedjen meg ha egyszercsak felállok és elindulok valamerre mert meghajtott a bor. Kb. 4szer mentem fosni a patak partján lévő fa mögé. Ismerősöm kérdezte párszor hogy nincs-e bajom meg hogy jól vagyok-e, megnyugtattam majd ittunk tovább. Miután kijött belőlem a szilárd táplálék, nem volt gond.

A városi sportpályán is gyakran ittunk, ott is voltam már vagy 3-4 egymástól eltérő alkalommal fosni - szintén a bor hatására.

Egyszer pedig a szomszéd településen jött rám. Előző este pizzát ettünk, de nagyon sokat és másnap reggel ugye mentem haza, útközben pedig a buszon rámjött a mehetnék. Még épp városon belül voltunk, leszálltam és pont egy park volt mellettem, de egyszerűen nem volt egyetlen olyan hely sem, ahová el tudtam volna bújni. Már majdnem beszartam, és mentem mint az őrült egyenesen előre. A buszvégállomás felé vettem az irányt mert ott volt nyilvános wc, de addig volt még vagy 10 perc séta, útközben viszont a közelben nem volt egyetlen olyan kocsma vagy akármi, ahol lett volna mosdó. Szerencsémre találtam egy eldugott játszóteret, ami mellett volt egy garázssor, és a legtávolabbi garázs valamiért 2 méterrel bentebb volt a többi garázshoz képest. A garázs ajtaja elé kitoltam a cuccot. Ez vicces volt, mert egyrészt hatalmas volt, másrészt tök sárga volt a pizzától és harmadrészt teljesen olyan formája volt, mint a Michelin-figura feje :D Ez a látvány beleégett az agyamba. És rendesen körkörös formában épült fel. Konkrétan úgy nézett ki, mint egy 3 réteg magas kakaós csiga, csak okkersárga színben.

Hát így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja és nem időrendi sorrendben vannak.

2019. dec. 20. 13:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen 18/L
2020. júl. 21. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!