Kakiltatok már szabadban?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is irjatok2017. máj. 30. 22:36
3/18 anonim válasza:
Néhány éve, erdős részen. (Sürgős volt.)
4/18 anonim válasza:
Többször is. Ebből ne csinálj gondot magadnak!
41/férfi
6/18 anonim válasza:
Persze, akkor voltam 12/f és most vagy 13/l
Egy év alatt lánnyá mutálódtam, ezen ne leődjön meg senki.
7/18 anonim válasza:
Egyszer. Voltam vagy ötéves és Szilvásváradon ettem életemben először pisztrángot. Aztán hazafelé mentünk a Wartburgunkkal (1991 vagy 1992 lehetett), rám tört a kakálhatnék, megàlltunk egy bokor mellett az út szélén, anyám felemelt a két lábamnál fogva, én meg szarkazmàltam egyet.
8/18 anonim válasza:
Én egy fa tövébe kakáltam, mégpedig egy városi telepített fához. Nem tudtam visszatartani, szerencsére nem járt arra épp senki az utcán. 1 gyors törlés volt zsepivel és menekültem. 19L, akkor 17 voltam.
9/18 anonim válasza:
Gyerekkoromban, valamiért nem akartam a játszótérről felmenni a 3. emeletre, és lent kerestem egy helyet. Utólag gáznak tartom.
10/18 anonim válasza:
igen, rámjött a hasmars a fodrász közben, végére alig bírtam kitartani, majd gyorsan leléptem és a bokorba toltam egyet
azután szégyenteljesen éreztem magam 1-2 óráig, majd elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!